ایران ماوا مرکز اجاره آپارتمان مبله در تهران

اجاره سوئیت در تهران / اجاره سوئیت مبله در تهران /اجاره آپاترمان مبله تهران/ اجاره آپاترمان مبله د رتهران

ایران ماوا مرکز اجاره آپارتمان مبله در تهران

اجاره سوئیت در تهران / اجاره سوئیت مبله در تهران /اجاره آپاترمان مبله تهران/ اجاره آپاترمان مبله د رتهران

آشنایی با دانشگاه های ایران – دانشگاه آزاد(قسمت سوم)

برای اجاره آپارتمان مبله در تهران با ما تماس بگیرید.از اسفند ماه سال ۱۳۹۰ جنجال های زیادی بر سر ریاست دانشگاه بوجود آمد. صحبتی بر سر اینکه فرهاد دانشجو ریاست دانشگاه شود پیش آمد. اکبر هاشمی که در آن زمان ریاست هیات امنا را بر عهده داشت از امضای حکم فرهاد دانشجو امتناع ورزید.

پس از امتناع اکبر هاشمی این حکم به رییس جمهور سپرده شد که این امر خود مطابق قانون بود. رییس جمهور وقت نیز این حکم را به دست وزیر علوم سپرد و ایشان نیز این حکم را امضا نمود. در نتیجه فرهاد دانشجو ریاست دانشگاه را بر عهده گرفت. تا ۲۷ شهریور ماه ۱۳۹۷ فرهاد دانشجو ریاست این دانشگاه را بر عهده داشت تا اینکه حمید میرزاده جایگزین وی شد.

چند سال بعد علی محمد نوریان طی حکمی از جانب علی اکبر ولایتی منصب دار ریاست دانشگاه شد.

در زیر به آمارهای کلی دانشگاه اشاره می کنیم:

دو میلیون و پانصد هزار فارغ التحصیل، یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار دانشجو، سی و چهار هزار عضو هیات علمی، سی و یک هزار نفر پرسنل و…

تعداد افراد نام برده در ۳۵۷ واحد دانشگاهی مشغول به فعالیت هستند. سرمایه ی دانشگاه ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیارد تومان و یا به عبارتی سیصد هزار میلیارد تومان می باشد. فضای آموزشی این مجموعه ی عظیم ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ متر مربع است.

۱۰ بیمارستان نیز امروزه زیر نظر دانشگاه آزاد فعالیت می کنند که به زودی ده بیمارستان دیگر نیز به آنها اضافه خواهد شد. ۴۰ درصد بار پزشکی مملکت مربوط به این دانشگاه است همچنین ۶۰ درصد از بار آموزش عالی را دارا می باشد.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره  آپارتمان مبله در تهران

آمار زیر مربوط به بخش دانشگاه علوم پزشکی آزاد می باشد:

۸۶ واحد دانشگاه، ۱۸۰۶ عضو هیات علمی، ۶۱۰۰۰ دانشجو، ۵۱ رشته دانشگاهی، ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی، ۱۳ مجله و…

دانشگاه آزاد دانشگاهی با تعداد دانشجوهای بسیار زیاد می باشد که در این زمینه حرف های جدی برای گفتن در جهان دارد. این دانشگاه رتبه ی پنجم را در جهان از لحاظ تعداد دانشجو دارد. اولین دانشگاه جهان در این زمینه ایندیرا گاندی در هندوستان است و دانشگاه یا سیستم کامیونتی کالج کالیفرنیا در ایالات متحده می باشد. مقام سوم مربوط به دانشگاه ملی بنگلادش و چهارم نیز دانشگاه آنادلو در ترکیه است. دانشگاه آزاد اسلامی ایران رتبه ی پنجم را دارد و دانشگاه علامه اقبال در پاکستان هم رتبه ی ششم را دارد.

یکی دیگر از نظام های رتبه بندی دانشگاه ها در جهان نظام سایمگو می باشد. در میان ۵۰۰۰ واحد تحقیقی و دانشگاهی دانشگاه های مختلفی هر کدام در موضوعاتی در صدر قرار گرفتند که در زیر به آنها اشاره می شود:

در حوزه نوآوری و شاخص تأثیر فناورانه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین رتبه دوم در کشور و رتبه ی۳۲۸ در جهاندر حوزه پژوهش و شاخص برونداد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رتبه هفتم در کشور و رتبه ی۶۳۸ در جهاندر حوزه پژوهش و شاخص استعداد علمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات  رتبه سوم در کشور و رتبه ی۴۵۸ در جهان

دانشگاه آزاد اسلامی یک پژوهشکده در شهر مشهد دارد و چند مرکز تحقیقاتی در شهرهای مختلف که در زیر به آنها اشاره می شود دارد: در شهر قزوین واحد تحقیقات مکاترونیک، در شهر نجف آباد مرکز تحقیقات مواد پیشرفته، مرکز نحقیقات مهندسی مکانیک در قزوین، مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن در قزوین، مرکز تحقیق و توسعه علوم کامپیوتری در قزوین، مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما، مرکز عالی بین المللی تحقیقات بین رشته ای، مرکز مطالعات استراتژیک، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی اردبیل، مرکز مطالعات و تحقیقات محیط زیست و انرژی، مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی در مشهد، مرکز تحقیقات باستان شناسی در ابهر، مرکز تحقیقات تهران پزشکی، مرکز تحقیقات شیر و فراورده‌های آن در کرج، مجتمع آزمایشگاهی و مزارع تحقیقاتی در واحئ بروجرد، مرکز تحقیقات کشاورزی در دامغان، مزارع آموزش تحقیقاتی و گلخانه‌ای در جیرفت، مزارع آموزشی و تحقیقاتی در رودهن.

اگر به دنبال اجاره آپارتمان مبله در تهران هستید با ما تماس بگیرید.

دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های بسیاری کسب مقام کرده است که از آن جمله می توان به اطلاعات دریافت شده توسط پایگاه scoups اشاره نمود. با توجه به این اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی دارای بیشترین مقالات تولید شده در سال ۲۰۰۹ می باشد. در این سال دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰۷۹ مقاله تولید کرده است. اما به طور متوسط این دانشگاه تا به امروز ۱۴۵۵ کتاب تالیفی، ۳۹۱ ترجمه ی کتاب، ۳۳۶۷ مقاله در نشریات و ۴۹۸۲ مقاله نیز در نشریات علمی و پژوهشی منتشر کرده است.

اجاره آپارتمان مبله در تهران با ایران ماوا


منبع: www.iranmavaa.ir

آشنایی با دانشگاه های ایران – دانشگاه آزاد(قسمت اول)

برای اجاره آپارتمان مبله با ما در تماس باشید. با رشد و توسعه دانشگاه ها در ایران بسیاری از موسسه های غیر انتفاعی و خصوصی نیز شروع به انجام فعالیت های مشابه کردند. دانشگاه های دیگری نیز ساخته شدند که برخی از آنها کنکور جداگانه و برخی همراه با کنکور سراسری به پذیرش دانشجو می پردازند.

با رشد و توسعه دانشگاه ها در ایران بسیاری از موسسه های غیر انتفاعی و خصوصی نیز شروع به انجام فعالیت های مشابه کردند. دانشگاه های دیگری نیز ساخته شدند که برخی از آنها کنکور جداگانه و برخی همراه با کنکور سراسری به پذیرش دانشجو می پردازند.

از جمله دانشگاه هایی که با کنکور سراسری به پذیرش می پردازند می توان دانشگاه پیام نور را مثال زد. دانشگاه آزاد اسلامی نیز دانشگاهی است که کنکور مجزا داشته و امروزه در برخی رشته ها به پذیرش دانشجو بدون کنکور می پردازد.

موضوع مقاله ای که پیش رو داریم دانشگاه آزاد اسلامی است که بزرگترین مجموعه آموزشی علمی ایران می باشد و در جهان رتبه ی پنجم را به لحاظ تعداد شعبات و پردیس ها در سراسر کشور دارا می باشد.

دانشگاهی با نام مشابه دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که نام آن دانشگاه آزاد ایران می باشد که البته این تشابه اسمی نباید سبب اشتباه در ادغام آن ها شود. دانشگاه آزاد ایران دانشگاهی است که از قبل از انقلاب و در دهه ی ۱۳۵۰ با مدیریت عبدالرحیم احمدی کار خود را آغاز کرد.

این دانشگاه با فرستادن دانشجو به دانشگاه های خارجی کار خود را اغاز کرد تا کادری نخبه داشته باشد. پس از انقلاب اسلامی در دوره ای پس از انقلاب فرهنگی فعالیت دانشگاه ازاد ایران به طور کلی متوقف شد. فعالیت این دانشگاه به صورت آموزش از راه دور بود.

به همین جهت این دانشگاه شروع به تولید کتاب ها و نوارهایی متفاوت کرد که بتوان با استفاده از آنها آموزش از راه دور را به بهترین نحو انجام داد.

پس از اینکه انقلاب فرهنگی رخ داد صحبت هایی درباره ی ایجاد دانشگاه آزاد شکل گرفت. این دانشگاه به پیشنهاد هاشمی رفسنجانی و با حمایت رهبر کبیر انقلاب، امام خمینی تاسیس شد. از جمله هیات امنای آن می توان احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی را مثال زد.

اجاره آپارتمان مبله با امکانات کامل از طریق ایران ماوا پیشنهاد ایجاد دانشگاه آزاد را عبدالله جاسبی به هاشمی رفسنجانی داد وهاشمی در خطبه های خود چنین گفت:

یکی از طرق این است که از همین امسال در هر جا که دستمان رسید و شاید کم‌کم به روستا هم بکشد – البته به شهرهای کوچک به آسانی می‌رسد – مراکزی درست کنیم به نام دانشگاه آزاد.

پس از ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس شورای موقت اعلام شد که البته وی عبدالله جاسپی را به ریاست موقت دانشگاه منصوب کرد. هیات موسس دانشگاه را سید علی خامنه ای، هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس وقت یعنی میرحسین موسوی، احمد خمینی و عبدالله جاسپی تشکیل داده. چنان که گفته شد جاسپی به عنوان رییس دانشگاه منصوب بود.

طبیعتا باید اولین واحد دانشگاهی در شهر تهران ساخته می شد و همین اتفاق هم افتاد. واحد بعدی در شهر تبریز ساخته شد. کد واحد تهران ۱۰۱ و کد واحد تبریز ۱۰۲ بود. ریاست واحد تبریز بر عهده ی دکتر کریم زارع بود. اولین آزمون ورودی دانشگاه آزاد مربوط به دوران پس از پیروزی انقلاب و در سال ۱۳۶۱ بود. این آزمون که در اسفند ماه برگزار شد ۳۲۰۰۰ داوطلب داشت که در شهر های مختلف شاهرود ، اهواز ، تبریز ، رشت ، زاهدان ، کرمان ، مشهد و یزد برگزار شد.

از بین این همه شرکت کننده تنها ۳۰۰۰ نفر در رشته های رشته‌های راه و ساختمان ، برق ، مکانیک ، فیزیک ریاضی ، شیمی صنایع، فلزی ، نساجی و حسابداری پذیرفته شدند.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره آپارتمان مبله . اکبر هاشمی رفسنجانی که خود یکی از عاملان اصلی تاسیس این دانشگاه بود تاسیس این دانشگاه را از افتخارات اصلی بعد از انقلاب می دانست. دانشگاه آزاد اسلامی ایران در کشور رتبه ی دوم را از نظر علمی پس از دانشگاه تهران را دارد و البته رتبه ی ۲۲۶ در دنیا را نیز دارا می باشد. نظام رتبه بندی یاد شده به شکل کلی دانشگاه آزاد را بررسی می کند و به این شکل نیست که هر واحد را به صورت جداگانه بررسی کند. برند دانشگاه آزاد اسلامی نیز اکنون جزو ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته می شود.

تعداد دانشجویان دانشگاه در سال تحصیلی ۹۰ الی ۹۱ عبارت بود از:

مقطع کارشناسی: ۱۰۲۲۸۱۷ نفر

مقطع کارشناسی ارشد: ۱۹۸۳۳۴ نفر

مقطع دکتری: ۱۰۰۸۵ نفر

مقطع دکتری تخصصی: ۷۳۲۰ نفر

مقطع کاردانی: ۳۳۷۶۹۳ نفر

و جمع کلی دانشجویان ۱۵۷۶۳۴۹ نفر بود.

خوانندگان گرامی؛ اگر به دنبال اجاره آپارتمان مبله با شرابط مناسب و امکانات رفاهی هستید با ما درارتباط باشید.


منبع: www.iranmavaa.ir

آشنایی با دانشگاه های تهران – دانشگاه شهید بهشتی (قسمت چهارم)

دانشگاه شهید بهشتی دارای دانشکده ها و پژوهشکده های بسیاری است که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

برای اجاره آپارتمان مبله با ما در تماس باشید.

برای اجاره آپارتمان مبله با ما در تماس باشید. دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده الهیات و ادیان، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشکده حقوق، دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشکده علوم ریاضی، دانشکده علوم زمین، دانشکده علوم و فناوری زیستی، دانشکدهٔ مدیریت و حسابداری، دانشکدهٔ معماری و شهرسازی، دانشکدهٔ مهندسی برق، دانشکدهٔ مهندسی فناوری‌های نوین، دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی، دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی، دانشکدهٔ مهندسی هسته‌ای، دانشکدهٔ پرستاری و مامایی، دانشکده شیمی، دانشکده فیزیک، دانشکده پزشکی: در این مورد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را ببینید.، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، پژوهشکده لیزر و پلاسما، پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی، پژوهشکده خانواده، پژوهشکده علوم محیطی، پژوهشکده اعجاز قرآن، پژوهشکده علوم شناختی و مغز، پژوهشکده فضای مجازی، پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری، پژوهشکده منطقه‌ای، مرکز اسناد و تحقیقات دانشکده معماری و شهرسازی، مرکز تحقیقات اقتصاد اسلامی، مرکز مطالعات سنجش از راه دور و GIS، مرکز تحقیقات وقف، مرکز تحقیقات پروتئین، مرکز پژوهشی استحصال آب از منابع غیرمتعارف، مرکز تحقیقات حقوق بشر، صلح و دموکراسی، پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور (تهرانپارس)، پردیس بین‌المللی دانشگاهی (اکباتان)، پردیس علمی، تحقیقاتی زیرآب (مازندران).

اجاره آپارتمان مبله با امکانات کامل از طریق ایران ماوا از دانش آموختگان شاخص دانشگاه شهید بهشتی می توان به افراد بسیاری اشاره کرد که در زمینه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و… فعالیت های بسیار انجام داده اند. در زمینه ی سیاسی می توان به میرحسین موسوی، نخست وزیر ایران از سال ۱۳۶۰ الی ۱۳۶۸ اشاره کرد.

در زمینه ی فرهنگی زهرا رهنورد که نویسنده و روزنامه نگار بوده و از سال های ۷۷ الی ۸۵ ریاست دانشگاه تهران را بر عهده داشته است. نیوشا ضیغمیکه از بازیگران سرشناس زن ایرانی است نیز از جمله دانش آموختگان این دانشگاه است که در زمینه ی روانشناسی کودک تحصیل کرده است. کوروش یغمایی، بنیانگذار موسیقی راک در ایران که نوازنده ی حرفه ای گیتار نیز می باشد در دانشگاه بهشتی تحصیل کرده است. آزاده نامداری، مجری زن نیز فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی می باشد.

پایگاه نشر دانشانشگاه شهید بهشتی یک سایت و یا تارنما می باشد که در آن تمامی محتواهای آموزشی دانشگاه و بسیاری اطلاعات دیگر که افرادی که نمی توانند به دانشگاه دسترسی داشته باشند، برایشان در این سایت به سادگی فراهم می شود. کاربران در این سایت امکان ارسال سفارش کتاب های چاپ شده توسط دانشگاه را نیز دارا می باشند.

پایان نامه ها، مقالات، کنفرانس ها و… از دسته مواردی اند که کاربران می توانند در این وبسایت به آن ها دسترسی آسان داشته باشند.

مؤسسه توسعه گوهرشناسی دانشگاه شهید بهشتی با اتحادیه طلا و جواهر و مرکز توسعه و پژوهش صنایع نوین وزارت صنعت، معدن و تجارت تعریف و بعنوان یک واحد فناور فعالیت خود را در دانشگاه بهشتی آغاز نمود. این مرکز یک مرکز کاملا تخصصی است که در آن تمام امور مربوط به طلا و جواهرات از ابتدایی ترین مراحل تا استخراج و تجارت انجام می شود. این مرکز از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را آغاز نمود.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره آپارتمان مبله . همچون بسیاری دانشگاه های دیگر در کشور، این دانشگاه نیز دارای دوره های مجازی می باشد که البته دوره های مجازی این دانشگاه یکی از معتبرترین دوره های مجازی در کشور می باشد. برای پذیرفته شدن در این دوره ها متقاضیان باید در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کنند.

رشته های ارشد این دانشگاه عبارت اند از: مهندسی معماری کامپیوتر، مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر، مدیریت فناوری اطلاعات، حساب داری و علوم کامپیوتر. رتبه ی ماکسیمم برای قبولی در مقطع ارشد این دانشگاه ۱۵۰ می باشد.

دانشگاه شهید بهشتی دارای خوابگاه های نسبتا زیادی می باشد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

مجتمع خوابگاه‌های کوی دختران (داخل دانشگاه)، مجتمع خوابگاه‌های کوی پسران (داخل دانشگاه)، مجتمع دانش‌پژوهان دانشگاه شهید بهشتی (متأهلان)، خوابگاه قائم مقام فراهانی ویژهٔ پسران، خوابگاه ولی‌عصر، ویژهٔ پسران، خوابگاه رنجبران، ویژهٔ پسران؛ (پردیس فنی و مهندسی عباسپور)، خوابگاه رستگار، ویژهٔ پسران؛ (پردیس فنی و مهندسی عباسپور)، خوابگاه بلوار کشاورز، ویژهٔ دختران، خوابگاه رستاک، ویژهٔ دختران.

در سال ۱۳۹۲ برند دانشگاه شهید بهشتی بعنوان یکی از ده برند برتر کشور شناخته شد.

خوانندگان گرامی؛ اگر به دنبال اجاره آپارتمان مبله با شرابط مناسب و امکانات رفاهی هستید با ما درارتباط باشید.


منبع: www.iranmavaa.ir

آشنایی با دانشگاه های تهران – دانشگاه شهید بهشتی (قسمت سوم)

امروزه بسیاری از مسافران اجاره آپارتمان مبله تهران را در الویت قرار می دهند. خوانندگان گرامی می توانند برای سهولت در اجاره آپارتمان مبله تهران با ما تماس بگیرند.

با وجود مخالفت های زیاد افرادی چون احمد فرهادی، میمندی نژاد و عبدالله ریاضی دو دانشکده به جذب دانشجو پرداخت. در این مرحله دانشگاه ملی یا شهید بهشتی فعلی تعدادی حدود ۲۰۰ دانشجو را پذیرفت. شروع کار و فعالیت این دانشگاه از تاریخ ۲ مهر ۱۳۳۹ که ابتدا در یک ساختمان اجاره ای نزدیک دوراهی یوسف آباد بود شروع شد.

افتتاحیه ی این دانشگاه که با حضور شاه و فرح بود در تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۳۹ انجام شد. منبع اصلی درآمد دانشگاه بهشتی یا ملی سابق شهریه ای بود که توسط دانشجویان به دانشگاه پرداخت می شد که البته کمک های دولتی نیز از منابع تامین درآمد به حساب می آمدند.

به دلیل محدودیت و کوچک بودن ساختمان دانشگاه و همچنین موقعیت جغرافیایی نه چندان مناسب آن، شاه بعد از چند سال موافقت کرد که یک میلیون و پانصد هزار متر از زمین های سعادت آباد به این دانشگاه تعلق گیرد که البته برای این امر، دستور حسن ارسنجانی نیز موثر واقع شد. علاوه بر زمین یاد شده، ۱۰ هزار متر از زمین های بالای میدان ونک و ۷۰ هزار متر از زمین های خالصه مجاور اوین درکه برای اجرای ساختمان دانشگاه ملی در نظر گرفته شد.

ایران ماوا با اجاره آپارتمان مبله تهران همراه شماست. مراسم کلنگ زنی شروع عملیات این دانشگاه با حضور افرادی چون فرح، علی شیخ الاسلام، انوشیروان پویان، هوشنگ نهاوندی و تعدادی دیگر از اشخاص علمی در منطقه ی بالای اوین درکه برگزار شد.

شیخ الاسلام که بنای دانشگاه بهشتی را بنیان نهاد کسانی را که در دانشگاه های آمریکا تحصیل کرده بودند را به تدریج به دانشگاه کشانید و آنها را اعضای هیات علمی قرار داد. دانشگاه بهشتی به دلیل سنگین بودن شهریه های دانشگاهی دارای متقاضیانی متمکن از نظر مالی بود. دانشگاه ملی جامعه جدیدی از طبقه سیاسی ان زمان را تشکیل می داد. یکی از اهداف شیخ السلام این بود که بخشی از جامعه ی نخبگان ایرانی را که بسیاری از ان ها از طبقه ی متوسط بوده اند را به آنجا بکشاند.

در سال ۱۳۴۲ نیز حسنعلی منصور یک کانون مترقی تشکیل داد که از قبل برنامه ریزی علمی،فرهنگی شده بود.

مدت ریاست شیخ الاسلام ۵ سال به طول انجامید که به ترتیب در سالهای ۱۳۴۰، ۱۳۴۱، ۱۳۴۲، ۱۳۴۴ دانشکده های پزشکی، زبان های خارجی، علوم و دندانپزشکی راه انداز شد. لازمبه ذکر است که دانشگاه اقتصاد و معماری از قبل تشکیل شده بود. بعد از شیخ الاسلام به ترتیب عبدالعلی جهانشاهی، علی اکبر بینا، محمد علی مجتهدی، انوشیروان پویان، احمد هوشنگ شریفی، عباس صفویان و  احمد قرشیریاست ریاست دانشگاه ملی را بر عهده گرفتند.

دانشکده ی حقوق در زمان بینا تاسیس شد. محد علی که در بالا به نامش اشاره شد موسس دانشگاه صنعتی شریف می باشد. در زمان ریاست افراد نامبرده به جز دانشگاه حقوق و دانشگاه های تاسیس شده از سالهای ۴۰ تا ۴۴ دانشگاه علوم زمین و دانشکده جامع انفورماتیک و دانشکده روانشناسی تاسیس شدند.

روند عمومی شدن دانشگاه بهشتی زمانی اتفاق افتاد که دولت به پشتوانه ی درآمد های نفتی توان پرداخت شهریه به دانشگاه را پیدا کرد. از اینجا به بعد دانشگاه ها از حالتی که فقط اختصاص به سطوح مرفه جامعه داشتند در آمد و تبدیل به یک امر عمومی برای تمامی طبقات جامعه گردید. دانشگاه بهشتی از سال ۵۳ یعنی همان موقعی که تغییرات بسیار مهمی در آن رخ داد روش جذب متقاضی را تغییر داد و شروع به جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری کرد

برای اجاره آپارتمان مبله تهران با ما در تماس باشید. پس از انقلاب اسلامی دانشگاه ملی از حالت غیر دولتی به دولتی در آمد و نام این نیز در سال ۱۳۶۲ با موافقت ستاد انقاب فرهنگی به شهید بهشتی تغییر پیدا کرد. تبدیل دانشکاه ملی به شهید بهشتی با تصویب قانون در شورای انقلاب صورت پذیرفت.

بر اسا نظام رتبه بندی QS دانشگاه بهشتی در سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی پس از دانشگاه های شریف،علم و صنعت، امیرکبیر و تهران در رتبه ی پنجم ملی قرار گرفت.

همچنین جزو ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان نیز شد.

در زیر به چند مورد از نظام های رتبه بندی دانشگاه ها در سراسر جهان اشاره می کنیم و درباره ی جایگاه دانشگاه شهید بهشتی نیز توضیحاتی ارائه می کنیم:

بر اساس نظام تایمز نیز که در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ انجام شد دانشگاه شهید بهشتی توانست رتبه ی ۸۰۱ را کسب کند. در نظام رتبه بندی لایدن نیز ۱۴ دانشگاه ایرانی در بین ۷۵۰ دانشگاه برتر جهان مورد بررسی قرار گرفتند. نظام لایدن در کشور هلند انجام شد.  در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ دانشگاه شهید بهشتی به ترتیب در رتبه های ۶۶۸ و ۵۸۴ قرار گرفت که این میزان رشد در میان دانشگاه های ایران بی نظیر است.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره آپارتمان مبله تهران در سفرهای شما به پایتخت.


منبع: www.iranmavaa.ir

آشنایی با دانشگاه های تهران – دانشگاه خوارزمی(قسمت دوم)

برای اجاره سوئیت در تهران با ما در تماس باشید . از این تاریخ تا  آذر ۱۳۸۸ کارکرد دانشگاه تنها پذیرش دانشجویانی بود که داوطلب دبیری بودند. در بین این سالها ساختمانی در جاده قدیم شمیران اجاره شد و دانشسرا در آن استقرار یافت و چاپخانه نیز در همانجا تاسیس شد.

در سال ۱۳۴۲ در ۳۱ مرداد ماه دانشسرای عالی انحلال یافت و سازمان تربیت معلم و تحقیقات تربیتی به جای آن تاسیس شد که عکس این اتفاق یعنی تبدیل دوباره ی سازمان تربیت معلم به دانشسرای عالی ئر سال ۱۳۴۶ پس از ایجاد وزارت علوم و آموزش عالی صورت گرفت. پس از این امر، دانشسرا زیر نظر وزارتخانه قرار گرفت.

در سال ۱۳۵۳ بار دیگر نام دانشگاه به دانشگاه تربیت معلم تغییر یافت و اداره ی آن نیز به شکل هیات امنایی شد. بعدها با تبدیل شدن به دانشگاه دانشسراهایی در شهرهای زاهدان، سنندج و یزد تاسیس شدند و مدارس علوم اراک و کاشان تحت پوشش دانشگاه قرار گرفتند  و در سال ۱۳۶۶ دانشگاه سبزوار و در سال ۱۳۶۸ دانشگاه تبریز تاسیس شد.

واحدهای وابسته ی دانشگاه همگی با تصویب شورای گسترش اموزش عالی در سال ۱۳۶۹ همگی منفک و مستقل شدند. نام دانشگاه از سال ۱۳۹۰ به دانشگاه خوارزمی رسما تغییر یافت. تا این زمان نام دانشگاه تربیت معلم بود. دانشگاه علوم اقتصادی نیز در این دانشکده از سال ۱۳۹۳ ادغام شد.

ابتدا دانشگاه خوارزمی زیر نظر کارشناسان فرانسوی بود وبعدها از سال ۱۹۷۳ هجری تا انقلاب ۱۳۵۷ زیر نظر دانشگاه کالیفرنیای لس آنجلس قرار گرفت.

نامهایی که این دانشکده از زمان تاسیس تا به کنون داشته است عبارت بودند از:

دارالمعلمین مرکزی، دارالمعلمین عالی، دانشسرای عالی، وحدت دانشسرای عالی با دانشگاه تهران، دانشسرای عالی یک واحد دانشگاهی مستقل در دانشگاه تهران، استقلال دانشسرای عالی، سازمان تربیت معلم و تحقیقات تربیتی، دانشسرای عالی، دانشگاه تربیت معلم، دانشگاه خوارزمی.

ایران ماوا مرکزی مطمئن برای اجاره سوئیت در تهران دانشگاه خوارزمی دارای دو پردیس است که یکی از آنها در تهران و دیگری در کرج واقع شده است. پردیس تهران این دانشگاه در خیابان مفتح جنوبی با مساحت دو هکتار است که مهندسی ساختمان آن به دست مهندسی روسی به نام نیکلای مارکف بوده است.

پردیس کرج دارای وسعت بسیار بیشتری می باشد که در حدود ۲۷۰ هکتار است. این پردیس در منطقه ی حصارک قرار داشته که از سال ۱۳۵۵ شروع به ساختن آن کردند. پردیس کرج دارای ساختمان های مسکونی سازمانی استادان و کارکنان، ۲۳ بلوک خوابگاه، استخر، مجتمع ورزشی، ساختمان مرکزی و دانشکده ها می باشد.

 کتابخانه مرکزی و سالن همایشات در بهمن ماه ۱۳۸۷ شروع به ساخته شدن کردند. پردیسی در دانشگاه تهران مجاور دانشگاه تهران نیز قرار دارد که خودگردان است و از طریق سازمان سنجش به برگزاری آزمون و پذیرش دانشجو می پرازد. فعالیت های اداری مرکز مشخصی ندارد و در دو دانشگاه تهران و کرج انجام  می شوند.

دانشگاه خوارزمی ۱۶ دانشکده دارد که در زمینه های مختلف علوم جغرافیایی، فنی، علوم پایه، ریاضی، روانشناسی و علوم تربیتی، ادبیات و علوم انسانی، حقوق و علوم سیاسی، تربیت بدنی، شیمی، علوم زیستی، فیزیک، زمین، مدیریت، امور مالی، اقتصاد، هنر و بین الملل می باشد.

دانشکده ی علوم جغرافیایی در سال ۱۳۸۹ تاسیس شد و دارای ۲۰ هیات علمی(۳ استاد، ۱۰ استادیار، ۴ دانشیار، ۳ مربی) و ۷۱۴ دانشجو می باشد. دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری به فعالیت می پردازد.

دانشکده ی فنی در سال ۱۳۸۲ تاسیس شد و دارای رشته های مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران،مهندسی صنایع،کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، مهندسی برق،علوم تصمیم ومهندسی دانش می باشد.

دانشکده ی علوم پایه شامل گروه های آموزشی زمین، زیست و فیزیک می باشد.

برای اجاره سوئیت در تهران با ما در تماس باشید. دانشکده ی ریاضی نیز دارای گرایشهای مختلفی از قبیل محض، کاربردی، دبیری و علوم کامپیوتر می باشد.

دانشکده ی روانشناسی که در سال ۱۳۱۲ تاسیس شد شامل ۸ گروه آموزشی است که عبارت اند از:

دانشکده ‌های آن عبارتند از :روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی بالینی، راهنمایی ومشاوره، کتابداری واطلاع‌رسانی، تکنولوژی آموزشی، برنامه‌ریزی درسی وآموزشی، فلسفه تعلیم وتربیت.

دانشکده ی ادبیات نیز در سال ۱۳۵۳ تاسیس شد و دارای گروه آموزشی های زیر می باشد: تاریخ، دین وفلسفه، زبان وادبیات فارسی، زبان های خارجی، زبان وادبیات عرب، جامعه‌شناسی، ومعارف اسلامی.

دانشکده ی حقوق نیز در گذشته به دست آیت الله موسوی بجنوردی بود و با اساتید آن عبارت بودند از: آیت الله محقق داماد، ابوالحسن مجتهد سلیمانی، غفور خوئینی، مهدی عباسی، علی انصاری، محمد روشن، ایرج گلدوزیان، سیدعلی آزمایش، امیروطنی، مرتضی شهبازی نیا، احمدباقری،جمشیدجعفرپور،مؤذن زادگان،مهرپور،سیدحسین صفایی،ابوالقاسم گرجی، شخص آیت الله بجنوردی و…

محله علمی پژوهشی دانشگاه با سردبیری خوئینی و مدیر مسئولی سرمدی است. این دانشکده از دانشکده های برجسته ی حقوق و فقه در کشور است.

اجاره سوئیت در تهران با ایران ماوا


منبع: www.iranmavaa.ir